Výsledky 5. ročníka Behu Hradskou horou 2024

pridané: 09.09.2024

V sobotu 7. septembra 2024 sa v rámci Športových dní Mesta Liptovský Hrádok uskutočnil 5. ročník obľúbeného horského podujatia – Behu Hradskou horou.

Na štart sa postavilo 43 registrovaných bežcov, z toho 9 žien a 34 mužov. K veľkej radosti všetkých organizátorov sa do súťaže zapojili aj juniori a seniori, vďaka čomu bol tento ročník ešte pestrejší a dynamickejší. Najstarší účastník mal 68 rokov a najmladší bežci len 12 rokov. Najstaršieho bežca Paľka Serdela a najmladšieho Paľka Čániho sme odmenili cenami z rúk primátora Branislava Trégera, ktoré nám venovalo Mesto Liptovský Hrádok. 

Výsledky a odmeny

Kompletné výsledky, vrátane kategórií, si môžete pozrieť na stránke viď dole v priložených dokumentoch. Okrem pamätnej medaily dostali prví traja bežci v každej kategórii aj hodnotné ceny, ktoré venovali naši partneri.

Ocenení bežci získali:

  • 1. miesto – poukážka v hodnote 50 EUR na nákup v Intersporte Liptovský Mikuláš
  • 2. miesto – poukážka v hodnote 30 EUR na nákup v BioTopke Liptovský Mikuláš
  • 3. miesto – poukážka na regeneráciu u športového maséra Andreja Benku

Poďakovanie partnerom a dobrovoľníkom

Organizátori by sa radi poďakovali Mestu Liptovský Hrádok ako hlavnému partnerovi podujatia, ako aj ďalším verným partnerom: WEGA LH Liptovský Hrádok, ESOX spol. s r.o. Uhorská Ves, Rettenmeier Liptovský Hrádok, Deltech Liptovský Mikuláš a Sileo Račkova dolina.

Obrovskú vďaku si zaslúžia aj dobrovoľníci, ktorí svojou prácou prispeli k úspešnému priebehu podujatia. Bez ich nadšenia a obetavosti by takáto akcia nebola možná.

 

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli, zúčastnili sa, alebo podporili toto krásne podujatie, a už teraz sa tešíme na ďalší ročník!

Dokumenty na stiahnutie