Pomáhame s Allianz - Slovesnkou poistovňou

pridané: 18.06.2024

Spájame sa pre dobré veci. Zástupcovia spoločnosti Allianz-Slovenská poisťovňa a. s. Ľudmila Koniarová, krajská riaditeľa spolu s regionálnymi zástupcami pobočky Allianz z Liptovského Mikuláša Peterom Čajkom a Luciou Stupkovou, nám  odovzdali symbolický šek na 2500 eur. Ten sme prevzali spolu s členom Správnej rady KNL a primátorom mesta Liptovský Hrádok Branislavom Trégerom.

Potravinové poukážky v hodnote 2500 Eur boli počas dňa distribuované do rôznych zariadení pre potreby rôznych cieľových skupín.

V Liptovskom Hrádku ich dostanú v najbližších dňoch dôchodcovia, osamelí občania a rodiny, v ktorých je ťažko zdravotne znevýhodnené dieťa alebo dospelá osoba.

V Liptovskom Mikuláši sme spolu  so sociálnym odborom a pani Erikou Sabakovou navštívili Komunitné centrum Mesta Liptovský Mikuláš a Nocľaháreň, kde poukážky pomôžu aj ľuďom bez domova.

Časť poukážok putovala aj do krízového strediska Centra pre deti a rodiny v Liptovskom Mikuláši či  do Komunitného centra vo Važci.

Veríme, že našou trošku sme spoločne pomohli a potešili viaceré rodiny.

S absolvovaných rozhovorov a stretnutí cítime, že spolupráca so spoločnosťou Allianz bude určite pokračovať aj v budúcnosti a veríme, že spoločne ešte dokážeme  pomáhať tam, kde je to potrebné.